T&T Design Team
Toujours à la recherche du nouveau talent !
Batterie de cuisson T&T Design
Cuire, frire, rôtir et cuire à la vapeur sans matières grasses
Concept T&T Design
Du confort, design, intimité familiale et durabilité
Confort du sommeil T&T Design
Matelas visco-dream
Décoration de table T&T Design
Porcelaine, couverts et la parure de table
Cristal T&T Design
Soufflé à la bouche et avec un finissage fait à la main

LES COUTEAUX
DAMASSES JAPONAIS

Couteaux damassés Japonais - les meilleures du monde entier ! Les couteaux "Damask T&T Design" tranchent les parties les plus ardues du poisson, de la viande, ou des légumes.

BATTERIE DE
CUISSON T&T DESIGN

Batterie de cuisson T&T Design - La nutrition joue un rôle tres important dans nos vies. La batterie de cuisson de T&T Design est conçue pour faciliter la cuisine et permettre de cuisiner, cuire et rôtir sans ajouter d’eau ou de la graisse.

BARBECUE EN
ACIER INOXYDABLE

Barbecue en acier inoxydable - Le barbecue à gaz de T&T Design a beaucoup d’avantages par rapport à un barbecue au charbon de bois. Griller, rotir, fumer, cuire à la broche , tout est possible.

Commentaires des clients


Ajoutez votre Témoignage

Heel tevreden over jullie producten .mijn matras .. zalig om op te slapen nog altijd deze word 7 jaar . Ook mn donsdeken 4 seizoenen dekbed.. hmmm zou geen ander meer willen. Nu na de vip uitnodiging heel hartelijk ontvangen. Set glazen inspiration gekocht en bestekkoffer infinity .. ook mooie korting en kado's der boven op.. Gewoon top. Dank je Sara Vansteenkiste voor de mooie rondleiding en proffesionele uitleg en goede ontvangst.
Jaren geleden kocht ik de kookpotten van T&T waar ik nog steeds zeer tevreden mee ben. Ook de vacuumdozen zijn top. Onlangs nog door Hilde een zeer aangename rondleiding gekregen in de showroom te Wijnegem. Ze heeft een zeer professionele uitleg gegeven en is zeker niet opdringerig. Ik kocht de messenset (waar mijn man zeeeer blij mee is) en ook de parasol. Daar bleek bij de levering een klein probleempje mee te zijn, maar de parasol werd vrij snel omgeruild. Ben zeer tevreden over de dienst na verkoop! Voor wie T&T design nog niet kent...dit is zeker en vast een aanrader!
Zelf al verschillende zaken gekocht na een heel aangename en professionele uitleg door Anne Vapeperstraete. We zijn van alle producten ( BBQ, zetels, kast, lamp en kookpotten) super tevreden. Maar niet enkel van de producten maar ook de levering, de service nadien en de levenslange garantie op de kookpotten zijn top. Eergisteren met mijn ouders mee geweest en ook over Kristien Vanbecelaere niets dan lof. Goede uitleg, hartelijk, niet opdringerig en pusht niet tot aankoop van wat je niet nodig hebt. Mijn ouders bestelden leren zetel, matrassen en servies. Mijn ouders zijn over het algemeen heel sceptisch maar nu hoorde ik alleen positieve commentaar. Heel tevreden over de produkten, de firma en het contact met de verkoopdames!!!
Wij willen graag Christian bedanken voor de hartelijke ontvangst, de uitvoerige uitleg, de uitgebreide rondleiding en de professionele service. We hebben genoten van ons bezoek bij T&T Design te Aalter.
Op 14 juni een professionele rondleiding gekregen in de showroom van Ternat door Christian, heel interessant en aangenaam. Prachtige collectie met oog voor detail en afwerking, een aanrader voor mensen die het nog niet kennen! Klasse ! Bedankt T&T design en Christian!

T & T Design médias sociaux

Voir le MAGASIN T & T Design à Wijnegem sur la carte
VOIR SUR LA CARTE

MAGASIN
T&T DESIGN
WIJNEGEM

Vosveld 11 A
B - 2110 Wijnegem


Voir le MAGASIN T & T Design  à Diest sur ??la carte
VOIR SUR LA CARTE

MAGASIN
T&T DESIGN
DIEST

Leuvensesteenweg 192 B
B - 3290 Diest


Voir le MAGASIN T & T Design à Courtrai sur la carte
VOIR SUR LA CARTE

MAGASIN
T&T DESIGN
KORTRIJK

Engelse Wandeling 2F bis2
B - 8500 Kortrijk


Voir le MAGASIN T & T Design  à Aalter sur la carte
VOIR SUR LA CARTE

MAGASIN
T&T DESIGN
AALTER

Brugstraat 166
B - 9880 Aalter
Server-Colocate.com Webhosting - Easybytes.com
© Design by mdgpromotions.com