Reacties van klanten

Merci Glenn voor de aangename ontvangst en rondleiding - TOP!!
Vandaag levering zetel gekregen. Door betalingsproblemen kon dit niet doorgaan (daglimiet). Maar dankzij Pieter en Sam die nog eens speciaal zijn teruggekomen met een oplossing, heb ik nu toch mijn zetel. Wat een service !! Ik kan jullie niet genoeg bedanken.echt TOPTEAM!
Lederen salon geleverd met twee relaxen in en elektrische hoofdsteunen. Perfect samengesteld Kim :-) het zit goed van hoogte voor iedereen. Transfer rolstoel zetel is correct van hoogte. Kleur is perfect in het interieur niets dan lof. Bedankt T&T design. Levering en samenstellen perfect gedaan. Aan te bevelen T&T Design nogmaals dank.
WIJ ZIJN REEDS JAREN KLANT BIJ T&T DESIGN EN HEBBEN HEEL VEEL UIT DE COLLECTIE. VAN SERVIES TOT KOOKPOTTEN.SALON.BESTEK ENZ... BINNENKORT VERNIEUWEN W E ONZE SALON EN EETPLAATS.... OOK ONZE DOCHTER HEEFT AL GEKOZEN EN GEKOCHT VOOR LATER.ALS ZE MET HAAR VRIEND GAAT SAMENWONEN. WE ZIJN HEEL TEVREDEN EN HOPEN NOG VEEL TE KUNNEN KOPEN IN DE TOEKOMST.
Al enkele jaren klant en verschillende producten gekocht. Zeer tevreden en goede kwaliteit. Met dank aan Hilde.
Vandaag kennis gemaakt met T&T in Ternat. Een super rondleiding gehad van Sylvie met een enthousiaste uitleg! Niks nodig maar toch gekocht. We kijken uit naar de eerste levering in november en de feesttafel zal schitteren!
Gisteren 10 Sept 2017 leuke rondleiding gehad te kortrijk van Sara. Ze heeft passie voor haar job en kan de producten met aangename uitleg voor de man brengen. Heel mooie producten is zeker eens de moeite waard en hoop dat we over onze aankopen die we verwachten Mei 2018 en Okt 2018 ook super enthousiast gaan mogen zijn.
Vandaag super interessante rondleiding gehad van Mo in Diest. Hij heeft dit vol passie en vooral met ongelooflijke kennis van al de producten gebracht. Bedankt voor de leerrijke en fijne namiddag. Prachtige producten. Zeker de moeite waard dit zelf te beleven.
In september 2016 een rondleiding gekregen bij T&T Diest. Parasol besteld voor maand mei 2017. Geleverd volgens afspraak en heel tevreden van. Eindelijk eentje die niet gaat vliegen bij een beetje wind :-) Ook een bed besteld voor augustus 2017. Bleek bij levering dat het hoofdeinde te groot was om in de slaapkamer te geraken. Geen probleem voor hen, twee dagen later een ander bed gaan kiezen en veertien dagen later werd dit geleverd zonder enige meerkost. Met dank aan Rudi de verkoper, de mensen van de bureau in Ternat en de twee sympathieke mannen die alles zijn komen installeren.
Fijn onthaal en rondleiding gekregen door Kim te Wijnegem. Salon op maat en keuze gemaakt. Respect voor ieder zijn mening. Staan nu al te popelen voor salon in November en tuinset in de Lente. Mooie zaken om in de woonkamer te plaatsen. De zoon zijn ideaal staat er ook. Afwachten even Bedankt
Vandaag ons salon ontvangen super mooi en kwaliteit een super dienst na verkoop super afspraken ivm levering en met dank aan de personen Pieter en Eric voor de vlotte en proffessionele handeling en grondige uitleg bij de levering jullie zijn een top t&t team PROFICIAT!!!
Vorig jaar verschillende dure artikelen aangekocht. Top kwaliteit kan ik zeggen na enige tijd deze producten gebruikt te hebben, en een super dienst na verkoop. Zeker dank naar Anita!
Vandaag onze salon ontvangen. Dit op juiste datum en uur van levering. Vriendelijke mensen die salon geleverd hebben. Salon zit zéér goed - heel tevreden van onze koop. Prijs - kwaliteit zeker zijn geld waard. Kan iedereen T&T Design aanbevelen.
Het telefonisch contact verliep supervriendelijk, alsook het onthaal in de winkel te Kortrijk. Vanaf de eerste minuut voelden we ons op ons gemak. Een leuke rondleiding met professionele uitleg gehad. Geen moment het gevoel gehad van gepushed te worden. Onze interesse ging vooral naar de matrassen en ja, die hebben we ook gekocht. Nogmaals bedankt Marijke en veel succes verder...
we hebben een toffe zondagmiddag gehad Wout heeft ons prachtige dingen laten zien en we hebben dan mooie stukken kunnen kopen we zijn er heel blij mee ons eetservies staat nog op de planning we komen zeker nog langs of iemand nodigd ons uit
Rondleiding gekregen van Mo in filiaal wijnegem. Rustige en informatieve rondleiding, vriendelijk met kennis van de producten. Zeker een aanrader! Geen gevoel van gepusht worden en vriendelijk geholpen, een echte aanrader!
een formidabele rondleiding gehad met Luc en zijn charmante collega. Een aanrader om het te bezoeken. Je ziet prachtige zaken aan interessante prijzen en je word zeker niet gepushed. Ik maak zeker reclame en kom zeker terug Anne
De rondleiding gekregen in Kortrijk door Mario. Gaf ons een goed gevoel en zonder zich te veel op te dringen kregen wij toch een zeer goede en professionele uitleg van de verschillende goederen van T&T design. Hebben dan ook verschillende goederen gekocht oa de matras, de airless set en de volledige kookpot set. de goederen werden geleverd op het afgesproken tijdstip en waren volledig in orde en van een eerste klasse kwaliteit..
Rondleiding gehad in Kortrijk door Philip Barbier. Hij gaf ons onmiddellijk een goed gevoel en maakte ons duidelijk dat er geen koopverplichting was - daar waren wij een beetje bang voor omdat we de uitnodiging kregen via een vriend van ons. We waren eerlijk gezegd niet naar de zaak afgezakt met het gedacht iets te kopen. Het salon kon echter mijn echtgenote wel bekoren - ikzelf was helemaal weg van de tafel waar we de aankoop van het salon waren aan het valideren. Het gevolg was dat we de tafel ook gekocht hebben. Dank voor de leuke babbel en de koffie. We zijn zeer tevreden van onze aankoop. Tafel komt er nog deze maand - het salon in mei.
Voor de tweede keer in 3 jaar kregen wij in Wijnegem de rondleiding door Veronique . Ze gaf ons direct een goed gevoel en was bijzonder gedreven zonder echter opdringerig te zijn. Ze kende perfect alle producten zodat wij ons bestaand T&T salon met een aparte zetel in de juiste kleur konden uitbreiden. De bestelde gin glazen heeft ze persoonlijk geleverd , wat moet een klant nog meer wensen. Veel Succes verder , met dank aan Veronique.
Rondleiding gehad in Wijnegem door Nicole vorige week. Heel toffe madame. Maakte ons onmiddellijk duidelijk dat alles geheel vrijblijvend was. Maar de producten hebben ons toch overtuigd. Evenals haar sympathieke uitleg ! We hebben oa. zetels gekocht. Levering voorzien in februari. Hopelijk ook tof !
Ik kreeg de kans om het volledige aanbod van T&T design te zien in alle rust. Ilse nam de tijd om me duidelijk te informeren. Het werd een leerrijke namiddag met veel stof tot nadenken. Wat ik zag kon me absoluut bekoren, zeker de kookpotten en het tuinmeubilair. Als er vervanging nodig is weet ik waar ik terecht kan. Merci Ilse voor de uitleg, je doet dat heel goed.
Bij onze rondleiding in Ternat, samen met mevr. Lieve Geeroms, waren wij aangenaam verrast door het mooie kader en de kwaliteitsvolle producten. Mevr. Lieve was sympathiek (het kon zowaar een vriendin zijn) en zeker niet opdringerig. Wij kregen van haar een deskundige uitleg en antwoord op al onze vragen. Wij hadden enkel een goede matras nodig maar o wee onze portemonnee… het heeft ons een centje meer gekost. Intussen al een deel ontvangen en uiterst tevreden met onze aankopen.
In de winkel in Diest zeer goed onthaald, leuke babbel en een zeer goede rondleiding door Andy.
Zeer vriendelijke ontvangst door Marijke met mooie rondleing. Prachtige winkel met kwaliteitsproducten. Ik heb dan maar een Salon, salontafel, eetplaats, vitrinekast en keuken stoelen gekocht. Marijke bedankt en kijk al it naar de levering. Oh ja en niet te vergeten de witte wijn tijdens een duidelijke uitleg..
Zeer vriendelijke ontvangst door Marijke met mooie rondleing. Prachtige winkel met kwaliteitsproducten. Ik heb dan maar een Salon, salontafel, eetplaats, vitrinekast en keuken stoelen gekocht. Marijke bedankt en kijk al it naar de levering. Oh ja en niet te vergeten de witte wijn tijdens een duidelijke uitleg..
Zeer vriendelijke ontvangst door Hilde en mooie rondleiding gekregen en hebben producten gekocht en thuis nog eens de deskundige uitleg gekregen BEDANKT !!!!
.zeer vriendelijke ontvangst door Mieke in aalter uitleg overal bij gekregen prachtige meubelen voor binnen en buiten ,jammer wij hadden juist een nieuwe panneset .aangekocht maar nu zou ik het wel weten,ook matras en dergelijke die we al hadden(40)jgehuwd dusuitzet hebt ge al .Toch wat inkopen gedaan en mooie geschenken bij gekregen,echt de moeite waard daana liepen wij nog eens alleen in de winkel en we zoude het wel weten moesten wij opnieuw van alles moeten .kopen daar vinden we onze smaak bedankt Mieke voor de goede uitleg en ons drankje
Moet bekennen, stond er eerst sceptisch tegenover maar jeel aangenaam verrast door de leuke en professionele rondleiding. Zeer mooie en kwalitatieve producten en zeker goedkoper dan in een andere kwaliteitsvolle winkel. Ondertussen al 3 aankopen gedaan en steeds heel tevreden. Ook omruilen was geen enkel probleem en zelfs niet moeten bij betalen voor de levering van het omgeruilde produkt. Zeker een aanrader, ik ben alvast heel tevreden.
Op 26 juli door showroom manger Luc erg vriendelijk ontvangen in de T&T Design showroom. Luc leidde ons op zeer professionele manier rond en verschafte ons meer dan interessante informatie over elk van de aangeboden producten. Bedankt Luc en succes.

Uw reacties toevoegen

Anti-spam code *


Share


Server-Colocate.com Webhosting - Easybytes.com
© Design by mdgpromotions.com