T&T design

Het concept van T&T design is uniek. Fabrikanten over de ganse wereld maken exclusieve ontwerpen voor het label T&T Design. Ontwerpen die vervaardigd worden in hoogstaande materialen en superieure kwaliteit, gaande van kookmateriaal en slaapcomfort, tot meubilair voor binnen en buiten. De prachtige collectie wordt verkocht in onze winkelketen zonder tussenkomst van derden, dus geen invoerders of groothandelaars die anders ook op hun beurt op de artikelen zouden verdienen. Deze zeer korte weg van fabrikant naar verbruiker maakt de prijs veel lager en dus veel aantrekkelijker voor het grote publiek.

Onze geschiedenis

t&t design Doorheen de jaren

^
5 september 2002

Oprichting

T&T Design wordt opgericht door Eddy Derick en Effie Maurau. Marleen Verhelst, Sandy De Moor en Hennie Maurau staan mee in de startblokken . Vol enthousiasme en met jarenlange kennis in het commerciële wordt er hard gewerkt om van T&T Design een succesverhaal te maken. Het zoeken naar een kwalitatief hoogstaand kookset is begonnen en heel snel wordt het “T&T kookset” een begrip. Het reclameconcept wordt een feit. De zoektocht naar goede medewerkers een grote opgave.
^
juli 2009

Eerste ‘vaste’ showroom

T&T Design opent een eigen “vaste” showroom In Ternat met magazijnen, verschillende vergaderzalen en kantoren voor de administratie. Kortom, alles wordt gecentraliseerd in Ternat. Al gauw volgen er verschillende nieuwe locaties. Een jaar later volgt eveneens de eerste winkel.

^
maart 2013

Trend Gazellen prijs

T&T Design wordt genomineerd bij de winnaars van de “Trends Gazellen” prijs van Vlaams Brabant, een prijs dat uitgaat van het magazine “Trends”, dit in de categorie middelgrote ondernemingen.

^
februari 2018

Exponentiele groei

T&T Design groeit exponentieel en heeft ondertussen showrooms en kantoren op verschillende locaties. Ze wordt genomineerd bij de winnaars van de “Trends Gazelle” prijs van Vlaams Brabant, een prijs dat uitgaat van het magazine “Trends”, dit in de categorie grote ondernemingen.

T&T design zoekt nog leuke collega’s

T&T design verkoopt exclusieve meubelen en decoratieartikelen voor zowel binnen als buiten de woning. Wij zijn steeds op zoek naar vertegenwoordigers met ambitie.