T&T Design tafeldecoratie

Kies voor de esthetische porselein serviezen, kristallen glazen en exclusieve bestekken om de lekkerste gerechten en drankjes niet alleen elegant te serveren, maar ook in stijl te consumeren. Elk van deze artikelen zijn uniek en van beste kwaliteit.

Van kristal tot porselein

Elegant porselein voor een feestelijke eettafel

T&T Design heeft een eigen exclusieve lijn van porselein servies. Dit porselein is echt beenderporselein, wereldbekend onder de naam “Bone China” en wordt maar in een paar fabrieken over de hele wereld gemaakt. “Bone China” is het fijnste porselein dat er bestaat en tegelijkertijd ook heel sterk.

Aan tafel!

Roestvrij bestek

T&T Design biedt een ruime keuze aan bestek. Bestek gemaakt van uiteenlopende materialen, met unieke stijlen en kenmerken kom je tegen in ons assortiment. Alledaagse momenten of juist bijzondere gelegenheden: T&T Design heeft voor elke situatie een passend bestek.

Handafgewerkt kristal

Stijlvolle glazen op een elegant hoge voet

Het kristal dat je bij T&T Design kan kopen is zeer sterk, maar heel fijn. Dit kristal geeft een mooie schittering en heeft een heldere, mooie klank bij het klinken van de glazen. Typisch aan de glazen van T&T Design is dat deze glazen op een hoge voet staan, wat zeer klassevol oogt.